O nas

Naše delo

V naši družini smo se vedno ukvarjali z živalmi, še posebno ljubezen pa gojimo do mačk. Za vse naše dosedanje mačke, je bilo vedno poskrbljeno kot v raju. Našo hišo bi lahko po vseh štirinožnih kosmatincih poimenovali kar hotel za živali, saj se je po kužkih Hariju, Setu, Donaldu, Bundy-u in mačkah Neli, Tomu, Taru in Miši prelevila v pravi živalski vrt.

Ljubezen do živali

Od malih nog sva imela z možem pse in mačke. Sama sem doma vzgajala tudi Siamke. Nato je k nama prišel mali navihani pudeljček Hari, za njem vzvišeni gospod Set (tudi pudelj), ki je vztrajal z nami 20 let. Sedaj pa naši hiši daje življenje labradorec Donald, Bull Terrier Bundy, britanka Miša, posvojena muca Fonzi, ter mačji najdenček Tar. Po vseh teh štirinožnih pridobitvah, smo enostavno hoteli še več. Tako je nastal naš hotel za mačke – Mačji Raj.

Opis nastanitve

Hotel za mačke se nahaja v prizidku naše hiše, zgrajena pa je bila oktobra 2019. Objekt je izoliran, klimatiziran in pozimi dobro ogrevan. V hiši se nahajajo mačje sobe, mačke pa se lahko sprehajajo tudi v ograjenem izpustu, opremljenem z raznimi igrali, ter posajenimi zelišči in travo. Vsaka sobica je opremljena s praskalnikom, igračo, posteljo in mačjim straniščem. Zaradi pomirjajočega učinka, se v mačjem hotelu predvaja glasba, poleg tega pa so vedno vključeni t.i. mačji hormoni “feromoni”, ki blažijo stres.
Vse o naši hotelski nastavitvi lahko preverite tu.